Inge-Maries speciale

Bækkenløsning

Publiceringsdato
Som jordemoder har jeg gennem årerne behandlet mange hundrede piger med bækkenløsning – både på sygehus, i jordemoderkonsultationen og i min private praksis.

Lige fra jeg startede min klinik,  har jeg haft et godt samarbejde med lægerne på hospitalerne, de praktiserende læger, mine jordemoderkollegaer, sygeplejerskerne, sundhedsplejerskerne – samt henvisninger fra piger, som er blevet hjulpet af min behandling.

Læs mere ...

Piskesmæld/whiplash

Publiceringsdato

Man mener, at op imod 15.000 årligt bliver ramt af whiplash – men kun omkring halvdelen bliver registreret hos sundhedsvæsnet (egen læge eller skadestue).

Whiplash kan opstå efter et hårdt fald i forbindelse med udøvelse af sport, men oftest ved påkørsel bagfra i bil. Kroppen udsættes for en kraftig bevægelse, som sving ligesom en pisk – deraf navnet!

Læs mere ...

Spædbørn

Publiceringsdato
Kranio-sakral terapi har vist sig at være yderst effektiv til behandling af spædbørn med kolik.

Her er den blide massage fordelagtig til at få knogler/hvirvler til at glide på plads.

I forbindelse med en fødsel kan der let opstå små forskydningermellem knoglerne, og dette medfører muskelspændinge, som har en meget uheldig indflydelse på kroppens forskellige funktioner.

Læs mere ...

Traumer

Publiceringsdato
Ordet: Traume, er et STORT ord, når man dissekerer det og ser nærmere på, hvad det kan indeholde!

Traume består af 2 faser – den akutte og den kroniske – og derfor er der selvfølgelig også forskellige behandlingsformer.
Desuden ser man på om det er af psykisk eller fysisk karakter. – Og ofte er det en kombination!

Læs mere ...

Scoliose

Publiceringsdato
Skoliosis – det græske ord for: skævhed.

Vi har gennem årene hjulpet mange skoliosepatienter, og har derfor en stor erfaring.

Skoliose er en alvorlig skævhed af rygsøjlen, og faconen er enten S-formet eller C-formet. Den kan være arvelig betinget og ca. 80% af alle skoliosepatienter er piger.

Læs mere ...

Organmassage

Publiceringsdato
Organmassage - Visceralmassage

Kroppens organer er omgivet af muskler og bindevæv. Bindevævet holder organet på sin vante plads i f.ex. bughulen, og opstår der spændinger/stramning af bindevævet vil det naturligt påvirke det pågældende organ - både lejring og funktion.

Læs mere ...

Flere artikler ...