Videre forløb

De der ringer og bestiller tid, spørger ofte: Hvor mange behandlinger skal der til?
Og det spørgsmål kan vi godt forstå, da de fleste mennesker er vant til at få til behandling 1-2 gange om ugen og ofte kommer og siger, at de har fået 20-30 behandlinger andetsteds - uden det store resultat.

For det første kan vi ikke helbrede alle, og der vil også være sygdomme, som vi allerede i telefonen vil sige fra overfor! Denne form for behandling er ikke mirakuløs (selv om nogle vil påstå det), for vi kan ikke hjælpe alle!
Men vi siger altid, at vi er nået langt med 5-6 behandlinger! - Selvfølgelig alt afhængig af sygdommen, men næsten aldrig over 10 - så er det fordi vi ikke kan hjælpe vedkommende.

Vi vil altid være behjælpelige med gode råd til at komme videre, efter endt behandling. Men typisk ved muskulære problemer, så opfordrer vi til at kroppen skal restituere sig, det vil sige , du skal forholde dig i ro, indtil kroppen har fundet sit normale leje igen - altså: ingen træning! Og dette er meget utraditionelt i forhold til normal praksis.
Derudover har vi nogle gode, lægelige samarbejdspartnere - både i ind- og udland, som vi ikke er bange for at henvise til.