Sørens speciale

Rygproblemer

Publiceringsdato

Rygsmerter kan opdeles i akutte  og kroniske rygsmerter. Årsagen til rygsmerter kan findes mange steder, og derfor er en individuel vurdering nødvendig – både når vi taler årsag til smerterne, og når vi taler den behandlingsform vi vælger. 

Læs mere …

Hovedpine/migræne

Publiceringsdato
Langt de fleste oplever indimellem at have hovedpine – normalt vil det ikke kræve behandling.
Er der derimod tale om hyppige og kraftige hovedpineanfald, kræver det, at man går ind og ser på hvad årsagen kan være.
Årsagen kan være af psykisk, social eller fysisk karakter – oftest en kombination af disse.

Læs mere …

Nakke/-skulderproblemer

Publiceringsdato

Rørbæk Klinikkens grundlæggende udgangspunkt om  ”Det hele menneske” afspejler sig også i , at vi påbegynder selve behandlingen af nakke-/skulderproblemer med at undersøge klientens hofte/lænd/bækken. Forudsætningen for en vellykket behandling er nemlig at bækkenet står korrekt!

Læs mere …

Stress

Publiceringsdato
Mange henvender sig og forklarer i første omgang, at de døjer med hovedpine og ondt i nakke-/skulder. Efterhånden som samtalen skrider frem, kommer det også frem, at man har meget travlt, og har haft det et stykke tid.

Læs mere …

Knæsmerter

Publiceringsdato
Knæsmerter skyldes ofte, at bløddelene omkring knæet er irriteret – dvs.  muskelsener, muskler, ledbånd og slimsække. Symtomerne ved knætraumer er først og fremmest smerter. Løbeknæ giver smerter på ydersiden af knæet.

Læs mere …

Indlæringsproblemer

Publiceringsdato
Overordnet går behandlingen ud på at bringe barnet i stand til at fokusere og bibeholde sin koncentration. Forudsætningen for indlæring er jo, at man er i stand til at koncentrere sig.

Læs mere …