Publiceringsdato

rygproblemerRygsmerter kan opdeles i akutte  og kroniske rygsmerter. Årsagen til rygsmerter kan findes mange steder, og derfor er en individuel vurdering nødvendig – både når vi taler årsag til smerterne, og når vi taler den behandlingsform vi vælger. 


Vi har gode resultater med at afhjælpe rygsmerter.

I vores behandling indgår både Det hele Menneske, og betragtningen om ryggen som et spindelvæv. Dvs. sammentrækninger/spændinger ét sted påvirker et andet sted i kroppen. Fx kan lændesmerter både virke opad mod skulder/nakke og nedad mod baller og lår. Derfor vil en behandling både rette sig mod selve det sted smerten umiddelbart registreres, og mod afledede smerter.

At afhjælpe rygsmerter kræver typisk indsats på flere område. Bindevæv, muskler og knogler skal påvirkes, og udover de forskellige behandlingsteknikker, er spørgsmål om kropsholdning også et afgørende element. Så hemmeligheden bag vores store succes er netop, at vi tager afsæt i klientens problem, og tilpasser valget af behandlingsmetode herefter. Der findes ikke standardløsninger! Du kan book tid her

Gå tilbage til Sørens speciale...