Omtale

Smerterne forsvandt

Publiceringsdato

Jeg har i 4-5 år lidt af smerter i knæ og hofter samt alle muskler i benene – efter jeg begyndte først med blodtryksmedicin og senere med kolesterolmedicin. Da jeg begyndte med kolesterolmedicin blev smerterne meget værre og nu døgnet rundt 24/7. Jeg blev undersøgt for alle former for gigt samt for nervebetændelse – jeg fejler intet!!

 

Da jeg i efteråret skulle på en længere flyrejse – 11 timer til USA – var jeg klar over, at det kunne jeg ikke klare med min smertestillende medicin. Derfor besluttede jeg at opsøge Rørbækklinikken for at se, hvad de kunne hjælpe mig med. Efter nogle behandlinger skete miraklet! Akupunkturbehandling fjernede de kroniske smerter i min hofte og mit knæ. Smerterne i benenes muskler er også blevet meget mindre. Og det holder endnu – ca. 2 måneder efter. D. Skov

Stress, spændinger og ingen energi.

Publiceringsdato

Mine skavanker har egentlig stået på i nogen tid. Startede vel for et par år siden, hvor jeg begyndte at døje mere og mere med hovedpine. Jeg prøvede at løse problemet med Pamol, Pinex og hvad de nu ellers hedder. Men det hjalp ikke rigtigt - hovedpinen blev ved, og begyndte at tiltage. Der var også ting på mit arbejde, som begyndte at drille, og det gjorde bestemt ikke min tilstand bedre.

Læs mere …

Snurren i fingrene

Publiceringsdato

Mit navn er Kate, og jeg fik karpal tunnel syndrom under sidste trimester i min graviditet. 
Jeg fik at vide, at de ikke ville operere mig under og efter min graviditet. Jeg skulle vente, til jeg kunne overholde de restrektioner der var til sådan en type operation. 
Jeg var mildest talt frustreret, da jeg havde smerter og til tider ikke kunne bruge mine fingre til fine motoriske gøremål - såsom at knappe mine bukser. Jeg havde til tider svært ved at løfte ting og jeg kunne heller ikke rigtig mærke om noget var koldt eller varmt. Når det var slemt var smerterne også op ad mine arme.

Læs mere …

Rygsmerter jeg ikke troede kunne afhjælpes.

Publiceringsdato

Jeg har nu gennem 8 år døjet med smerter i nederste del af ryggen og ned i ballen. Jeg har været hos lægen, som anbefalede smertestillende medicin og fysioterapeut. Jeg gik til fysioterapeut i flere år. Lidt massage og mange øvelser! Men uden store resultater.
En scanning på sygehuset sagde "begyndende slidgigt", men ikke noget alvorligt! Smertestillende og ellers leve med problemet!

Læs mere …

Dreng på 9 år med ondt i ryggen

Publiceringsdato

FØR
EFTER


Mor til Noah fortæller:

Min dreng Noah havde i nogen tid klaget over ondt i lænden og benene. Vi slog det lidt hen med vokseværk, da han er 9 år gammel og er vokset helt enormt meget de sidste 6 mdr.

Men inden for kort tid blev smerte mere konstante specielt ved sengetid var de til stor gene, og til vores store overraskelse var han blevet rigtig skæv i ryggen.

Jeg fik kontaktet lægen og vi fik ham undersøgt. Lægen henviste til en rygspecialist, hvilken vi kom til i Aarhus via vores sundhedsforsikring.

Læs mere …

Vi tog røven på lægerne

Publiceringsdato

 

Det hele startede en sommerdag for omkring seks år siden, hvor mine forældre blev opmærksomme på min skævhed i ryggen, da jeg løb rundt i haven i bikini. Da vi kom til lægen, vidste han ikke, hvad der var galt, og jeg blev derfor bare sendt til noget behandling ved en fysioterapeut.

Læs mere …