Jeg havde det så dårligt. Jeg rystede hver dag og jeg var nervøs og bleg. Men så tog jeg her op på klinikken og jeg fik det godt - takket været den behandling.
Tusinde tak
Scott

17/6-03

I min anden graviditet fik jeg voldsomme smerter, som fyldte hele min verden. Tio sidst var jeg så hæmmet, at jeg ikke kunne klare min hverdag og søn.

Allerede efter første behandling hos Inge-Marie, har jeg fået min dagligdag tilbage, og kan nu hygge mig med min familie. Nu kan jeg overskue de sidste 3 måneder af graviditeten takket være Inge-Maries behandling.

Tak for god behandling!
Hilsen Linda.


Fra Jens

Det har været en fornøjelse at komme herop med Sabina. Det har hjulpet utrolig meget på hendes hovedpine, som er næsten væk. Hendes selvtillid er også blevet meget bedre.

Jens

Fra Karina, Morten og Lissy.

Vi er kommet her hos jer længe. Først ude på den gamle klinik på landet.
Vi er blevet hjulpet utrolig meget af dig.

Først Karina, som havde store problemer i skolen - hun kunne ikke læse og regne, men var ikke ordblind. Du hjalp hende til at rykke op fra bunden til godt og vel midten, og Karina er glad. I dag er hun sur, når det ikke er hende der skal herop. Morten har du hjulpet af med en mindreværdsfølelse og nervøsitet med onde drømme til følge. Han er i dag en glad og velfungerende dreng. Jeg selv havde problemer med ryg og bækken. Du tager fat og det gør ondt, men det hjælper, og jeg kommer glædeligt gang efter gang, for at få rettet op på det hele. Vi vil gerne alle tre takke for den dejlige modtagelse vi får hos jer. Der er en hygge uden lige, og man føler sig allerede godt tilpas, når man træder indenfor døren.

Mange hilsner Karina, Morten og Lissy.

Hej Inge-Marie.

Jeg synes, at det har været dejligt at komme herind. Tak fordi du har hjulpet både min mor, min far og mig selv.

Hilsen Lisbeth og Marie

Hejza Inge-Marie

Jeg har lige  været med min mor til behandling. Man kan godt mærke på hende, at hun får det bedre efter at have være her. Det er altid hyggeligt at være med hende heroppe. Det er dejligt at vide, at hvis man får ondet i ryggen, er du altid klar til at hjælpe. Tak

Knuzz&kram
Charlotte
Gå tilbage til omtale...