Publiceringsdato

Jeg har nu gennem 8 år døjet med smerter i nederste del af ryggen og ned i ballen. Jeg har været hos lægen, som anbefalede smertestillende medicin og fysioterapeut. Jeg gik til fysioterapeut i flere år. Lidt massage og mange øvelser! Men uden store resultater.
En scanning på sygehuset sagde "begyndende slidgigt", men ikke noget alvorligt! Smertestillende og ellers leve med problemet!


Jeg har så levet med generne i flere år - har forsøgt forskellige "løsninger" selv, men uden positivt resultat. Stadig smerter, og en træls hverdag.

Så fortalte en kollega mig om, at hun var blevet hjulpet af Søren på Rørbæk Klinikken, så jeg tænkte, at det kunne der vel ikke ske noget ved!
Jeg fik en tid, og Søren spurgte ind til hvor jeg havde ondt, hvornår jeg havde ondt, hvor stærke smerterne var, hvad jeg tidligere havde prøvet osv.
Og så begyndte det!

Allerede den måde han "masserede" hele min ryg på, føltes både lidt ømt, men meget "rigtigt". Han talte om at der skulle løsnes, skabes balance og flow.
Jeg forstod det ikke helt, men det føltes godt. Derefter fik jeg akupunktur. Akupunktur havde jeg prøvet før, men ikke på den måde. Nåle i knæhasen, og jeg skulle fortælle,
hvilken nål jeg mærkede mest - begge knæhaser! Og så lå jeg ellers på maven, og nød musikken.
Næste step var at komme om på ryggen, og nu nåle først i knæene og derefter i fodleddene - Og så skete der noget meget mærkeligt! Den smerte, som jeg havde følt i mange år var væk!
Den forsvandt stort set da nålen blev sat i knæet. Søren sagde, at det skete tit, og at det er kroppens eget reparationssystem, der blev sat i gang med at "fixe" min ryg.
Jeg forstod det ikke - men det behøvede jeg heller ikke.

Efterfølgende fik jeg nogle akupunkturbehandlinger, og idag er mine smerter i ryggen helt væk. Engang imellem ringer jeg og får en tid, for bare lige at være helt sikker på at det ikke vender tilbage.
Mange tak for hjælpen Søren.

Frank A.

Gå tilbage til omtale...