Publiceringsdato

FØR
FØR
EFTER
EFTER


Mor til Noah fortæller:

Min dreng Noah havde i nogen tid klaget over ondt i lænden og benene. Vi slog det lidt hen med vokseværk, da han er 9 år gammel og er vokset helt enormt meget de sidste 6 mdr.

Men inden for kort tid blev smerte mere konstante specielt ved sengetid var de til stor gene, og til vores store overraskelse var han blevet rigtig skæv i ryggen.

Jeg fik kontaktet lægen og vi fik ham undersøgt. Lægen henviste til en rygspecialist, hvilken vi kom til i Aarhus via vores sundhedsforsikring.

Men smerterne var nu så slemme, at han dårligt kunne sidde i bilen mere end 10 min, uden det var rigtig slemt.

En af Noah´s klassekammerater har i flere år gået til behandling for skæv ryg med rigtig gode resultater.

Så jeg kontaktede hans forældre og fik nummeret til Rørbæk klinikken. Lægen i Aarhus kunne jo ikke tilbyde behandling ved undersøgelsen, så vi blev nød til at gøre nogen inden vi kom til Aarhus.

Vi kom hurtig til ved Inge- Marie og hun var da heller ikke i tvivl om hvad der var galt med Noah.

Og hun fik ret. Beskeden fra Lægen i Aarhus efter undersøgelse og røntgen var, at Noah har scoliose

Der var ikke nogen behandling de kunne tilbyde da det var under 20 graders skævhed. Hvilket er meget fortvivlende når ens barn har store smerter. Men til alt held var vi nu i gode hænder på Rørbæk klink.

Billederne taler for sig selv. Det første billede er inden den første behandling hos Inge-Marie og besøget i Aarhus. Billede to er efter Inge-Marie har behandlet, og smerterne aftog meget de næste dage. Jeg forventede nok et hurtigt tilbagefald, men det var ikke tilfældet. Vi er dybt taknemlige for vi kunne komme så hurtig til ved Inge-Marie og behandlingen er så effektiv. Tusind tak til Klinik Rørbæk

 
Gå tilbage til omtale...