Publiceringsdato

Mit navn er Kate, og jeg fik karpal tunnel syndrom under sidste trimester i min graviditet. 
Jeg fik at vide, at de ikke ville operere mig under og efter min graviditet. Jeg skulle vente, til jeg kunne overholde de restrektioner der var til sådan en type operation. 
Jeg var mildest talt frustreret, da jeg havde smerter og til tider ikke kunne bruge mine fingre til fine motoriske gøremål - såsom at knappe mine bukser. Jeg havde til tider svært ved at løfte ting og jeg kunne heller ikke rigtig mærke om noget var koldt eller varmt. Når det var slemt var smerterne også op ad mine arme.


Det var især frustrerende efter jeg havde født, da mine sanser og funktioner i mine hænder stadigvæk ikke fungerede optimal. Jeg havde håbet det ville forsvinde efter fødslen, men nej.
Lægen sagde jeg skulle købe skinner til mine håndled, men dette havde absolute ingen effekt.

Jeg opsøgte Inge-Marie Rørbæk, da jeg havde hørt om hende gennem min svigermor. Det var egentlig min datter, jeg havde bestilt tid til, og det var i denne seance, at jeg spurgte Inge-Marie, om der var en mulighed for hun kunne hjælpe mig. Det mente hun, at hun kunne. 
Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk, om hun nu også kunne det, da jeg synes mine gener var voldsomme. Men jeg ville for alt i verden også undgå operation!

Efter den første behandling med Inge-Marie føltes det stadig mærkeligt med prikken og stikken i mine hænder ligesom før, bare anderledes. Dagen efter var det som før og en anelse værre synes jeg. Inge Marie havde sagt jeg skulle ringe hvis det blev værre, men jeg tænkte jeg lige ville se den næste dag an. Næste dag igen var det samme og jeg tænkte jeg nok måtte ringe, men fik det aldrig gjort. Tredje dagen var som om der lettede en tåge, jeg kunne mærke små forbedringer og besluttede ikke at ringe. Som dagene gik blev det bedre! 
Efter 2 behandling hos Inge-Marie gentog det sig med de mærkelige prikken i hænderne og den efterfølgende dag blev det værre, men så stille og rolig forsvandt det i løbet af de næste dage. 
Idag venter jeg på min tredje behandling, og nu har jeg kun få gange summen i mine hænder om natten, men det er sjældent.
Jeg kan varmt anbefale denne form for behandling frem for operation, det har ihvertfald hjulpet mig af med mine gener.

Kate Philipsen
Gå tilbage til omtale...