Publiceringsdato Skrevet af Lotte

Frida er en af de der meget aktive 2 årige piger, som er utrolig nysgerrig på livet og altid klar til lige at opleve lidt ekstra. Det betyder også at hun sommetider fik arbejdet sig helt op i et gear der slet ikke var til at spøge med.

Det kunne godt være meget svært at få hende til at få jordforbindelse igen, for eksempel ved måltider og sovetider.

Hun har altid været en glad lille pige, især når der er andre børn omkring hende. Men hun havde svært ved at finde ro i kroppen til at lege stille lege - både med sig selv og andre børn. Istedet fløj hun fra den ene leg til den anden.

Dagplejepædagogen fra kommunen opfordrede os derfor til en indstilling til en ergoterapeut. Omtrent på samme tid var jeg tilfældigvis til en af Inge Maries foredrag. Jeg besluttede mig for at give Inge Marie en chance inden jeg tog imod kommunens tilbud. Inge Marie fortalte at Frida var meget spændt i kroppen og mente godt at hun kunne hjælpe.

De første to behandlinger gik uden noget tegn på forbedringer. Men efter tredje behandling var det som om et eller andet lige faldt helt på plads. Vi mærkede en forskel faktisk allerede samme dag. For eksempel begyndte Frida at løbe rigtigt. Hun har altid haft et lidt stivbenet baby-agtigt løb. Nu løber hun som alle andre to-årige. Hun falder hurtigere og nemmere i søvn. Hun har lettere ved at koncentrere sig om at sidde stille til måltiderne. For første gang synes hun nu at puslespil og memory er sjove spil. Hun vil gerne lytte til musik og læse i bøger. Og så forbedrede hendes sprog sig så markant at også vores omgangskreds lagde mærke til det. Måske fandt hun bare lidt mere ro til at koncentrere sig om at lære det. Uanset hvad, så er det en fantastisk forandring der er sket med hende. Dagplejepædagogen kunne også straks mærke forandringen ved næste besøg, og enhver snak om indstillinger er manet i jorden.

Vi er som forældre meget taknemmelige over at vores lille datter nu har lidt nemmere ved at være en aktiv og nysgerrig to-årig.

Venlig Hilsen
Lotte

 

Gå tilbage til omtale...