muskelterapi

Først vurderes klientens krop. Hvordan står og går klienten, er der evt. skævheder i rygsøjlen, bækkenet - benlængden vurderes. Ved muskelterapi giver vi klienten forskellige former for behandling af bindevævet og muskelgrupper. Løsner muskeltilhæftninger, korrigerer skævheder. 

Vi bruger greb fra forskellige behandlingsteknikker indenfor osteopati, muskelrelease og bindevævsafspænding. Vi bruger også elementer fra f.eks. akupressur. Disse greb og metoder gør klienten mere bevidst om sin krop, fjerner spændinger og retter op på problemer i muskler, sener, ledbånd, organer og bindevæv omkring muskler og knogler.

Formålet er først og fremmest at behandle og forebygge de smerter og andre gener, som disse spændinger og skævheder giver. Behandlingen opleves som behagelig - ofte siger klienten: det er utrolig med den store effekt af sådan en behandling.

Er der store forskydninger i skelet/knoglesystemet - måske af ældre dato - kan det selvfølgelig være forbundet med en vis smerte, at få korrigeret for dette problem. Og sidste - men ikke mindst - så reagerer vi jo forskelligt på en behandling. Ikke 2 vil opleve det samme og ikke 2 har det samme problem!