akupunkturPå Rørbæk Klinikken arbejder vi med mange akupunkturformer - AcuNova, AcuLine, AcuDna, AcuChronic, AcuStomach, AcuSpine og AkuKing, NPSO, Tranditionel Kinesisk Akupunktur, Echiwo, Øreakupinktur og NADA. Vi kombinerer metoderne, og klienten får derved det bedste fra forskellige  behandlingsformer. 

Ofte vil klienten kunne mærke effekt af behandlingen omgående - og det kan være svært at forstå, at de gener man har gået med i lang tid kan forsvinde i løbet af nogle minutter. Vi har adskillige eksempler, der bekræfter dette, men skal dog sige, at det som hovedregel er nødvendigt med flere behandlinger.

Rørbæk Klinikken anvender desuden akupunktur komplementært - sammen med muskelterapi, KST, og vitaminer/mineraler.

NADA øreakupunktur – en forkortelse af National Acupuncture Detoxification Association. Generelt virker NADA både beroligende og udrensende. 

NADA-metoden hjælper klienten med af fokusere og giver indre ro og kontrol. De fleste oplever en umiddelbar symptomlindring (stress, angst, abstinenser m.m.) NADA-metoden er non-verbal. Rørbæk Klinikken bruger ofte NADA som afslutning på en behandling.