ilt terapiFår din krop ilt nok?

Rigtig mange mennesker føler sig trætte, stressede og udbrændte. Rigtig mange ved ikke, hvad de skal gøre for at komme på toppen igen - uden et længere sygefravær, som jo kan koste karrieren.

Men der er en effektiv måde at gribe situationen an på.
Start med at få målt dit iltpartialtryk, for at få et svar på, om det er her du skal sætte ind.

Målingen viser hvad hvordan dit ilttryk er i forhold til en rask person på din alder.
Er det her problemet ligger, har vi en række effektive tiltag, som hurtigt kan få dig "fit" igen.


IltTerapi efter oxicur systemet

Vi ser på vitaminer, vejrtrækning, motion, rygning, og forsøger at få et billede af din arbejdsmæsssige og sociale situation, og sammen beslutter vi hvad der skal gøres. En mulighed er  Iltkuren efter Proffessor Ardenne - den har hjulpet utrolig mange mennesker i mange år. Iltmangel kan bl.a. give udslag i problemer med hukommelse,  stress og ikke mindst overvægt.

Med behandlingen får du tilført ilt og vitalstoffer

De fleste mennesker ved godt, at motion er godt for helbredet - Både for kredsløbet og for vægten. Men det kan være svært at motionere, hvis man er overvægtig - tit kan man kun holde til ganske lidt inden man "går kold". Men her er iltbehandling også en hjælp. Du får nemlig tilført ilt og vitalstoffer, og det betyder, at du ret hurtigt vil kunne begynde at motionere langt mere end tidligere, og på den måde opnår du hurtigere et større vægttab, samtidig med at dit hjerte og kredsløb forbedres.

Men første skridt skal du tage - Ring og bestil en iltmåling eller book online her.

Melius

Viborg tlf. 86 63 93 93

  • Læs vores folder om iltterapi her
  • Læs mere på melius.dk